ΕΤΑΙΡΙΑ

Με γνώση και εμπειρία που μετρά πάνω από 80 χρόνια στο χώρο της υγείας και του φαρμάκου, η MINERVA PHARMACEUTICAL είναι σήμερα μία σύγχρονη, αμιγώς ελληνική εταιρία με δυναμική παρουσία στο επιχειρείν του κλάδου της φαρμακοβιομηχανίας.

Η Ελληνική Φαρμακευτική εταιρία MINERVA αποτελεί σημείο αναφοράς και εμπιστοσύνης για γιατρούς, φαρμακοποιούς και ασθενείς από το 1935.

Από τότε έως και σήμερα, οι σταθερές πολυετείς συνεργασίες με κορυφαίους διεθνείς οίκους, το υψηλό επίπεδο οργάνωσης και διοίκησης, το εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό και οι σύγχρονες και άρτιες παραγωγικές μονάδες καθιστούν τη MINERVA συνώνυμο της πρωτοπορίας στην ελληνική φαρμακοβιομηχανία.

Η MINERVA διαθέτει πλούσιο χαρτοφυλάκιο προϊόντων με μία σειρά από καθιερωμένα και επίκαιρα σκευάσματα, ενώ ταυτόχρονα έχει έντονη εξαγωγική δραστηριότητα.

ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

Η MINERVA PHARMACEUTICAL ανταποκρίνεται πάντα στις ανάγκες του Έλληνα ασθενή και προσφέρει κορυφαίες, καινοτόμες θεραπευτικές λύσεις για όλους. Παράλληλα, δραστηριοποιείται και στον τομέα της αυτοθεραπείας, εναρμονισμένη με την τάση της εποχής.

Αναλυτικά, το χαρτοφυλάκιο της MINERVA περιλαμβάνει καταξιωμένα συνταγογραφούμενα σκευάσματα, αλλά και O.T.C. προϊόντα, τα οποία απευθύνονται σε όλη την οικογένεια με ένα ευρύ φάσμα ενδείξεων. Πιο συγκεκριμένα, τα σκευάσματα αφορούν τη γυναικεία φροντίδα, τη γαστρεντερική υγεία, τις αιμορροΐδες, τη ρινο-ωτική φροντίδα, τη δερματική υγεία, τον βήχα, τους πόνους μυών και αρθρώσεων, καθώς και την παιδική φροντίδα.